HomeFAQSearchGalleryRegisterLog in
Latest topics
more info::.




































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Share | 
 

 Maajun Anggun Bistari - Merancang keluarga sihatkan dan cantikkan badan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jannatunnur

avatar

Number of posts : 21
Age : 36
id Penaja : ijam78
Registration date : 2008-08-26

PostSubject: Maajun Anggun Bistari - Merancang keluarga sihatkan dan cantikkan badan   Fri Dec 19, 2008 11:19 am





RM15.00 Sahaja



Khasiat Maajun Anggun Bisatri ini adalah seperti di bawah mengikut keutamaan:

1. Family planning/menjarak kehamilan/merancang keluarga.
2. Merawat keputihan yang teruk.
3. Menjaga peranakan - menyempitkan faraj wanita.
4. Membuang darah kotor/toksin melalui period.
5. Menstabilkan hormon kewanitaan dalam badan.
6. Menormalkan & mengatur period setiap bulan.
7. Mencantik & menegangkan payu dara.
8. Melancarkan perjalanan darah.
9. Melawaskan pembuangan air besar - menjaga usus.
10. Menambah tenaga sepanjang hari.
11. Mengawal kolestrol dalam darah.
12. Menurun & mengawal berat badan.
13. Awet muda.


Kesan MAB Selepas Tindak Balas ?

  • Badan menjadi ringan, dpt bergerak aktif.Lebih bertenaga dan mudah menyelasaikan kerja2.
  • Kulit muka menjadi cantik, licin,halus, gebu dan cerah.tiada lg jerawat atau jeragat/pigmentasi.
  • Badan menjadi kurus,kesan dr singkiran lemak,angin atau toksid brsama proses tindak bls tadi.
  • Perut menjadi kembis dan tidak mengebeh selepas singkiran toksid.
  • Hasil dr tindak balas ini jg membantu mengembalikan kelangsingan berat badan yg ideal.Amat di galakan utk ibu2 yg bersalin anak pertama.Proses kelangsingan lg cepat berlaku.
  • Memejal dan menegangkan payudara, kandungan herba dr MAB dpt membantu mengembalikan payudara idaman semua.Kepada sesetengah ada yg mengalami rasa tindak balas spt sakit/dengut2 pada payudara.
  • Bertenaga, diakui semua yg telah mencuba MAB mmg bertenaga spt dpt berjaga lebih lewat dr mlm2 sebelum mengambil MAB.Malah dapat memberi tenaga yg lebih dlam mengurus kerja2 rumah selepas penat bekerja.
  • Tidak mengantuk di siang hari walau pun kurang tidur di mlmnya.Cth: ramai ibu2 yg menyusu baby terpaksa bangun berkali-kali malamnya utk menyusu baby.
  • Kandungan MAB dapat melancarkan pengaliran susu ibu dgn banyak.Malah tiada efek kpd baby, perlu minum air yg banyak setiap hari.
  • Yang istimewanya rumusan kandungan MAB meningkatkan SEKS, malah rasa yakin dan gembira lagi sebab ia jg berfungsi sebagai family planning.Tiada rasa risau selapas bersama dan tak perlu melakukan senaman lagi selepas itu.
  • Merapat dan mengetatkan rahim - Ini di akui oleh semua yg telah mengamalkan MAB.Tak ada sesiapa pun yg x mendpt pujian dr suami selepas makan MAB.Ramai yg terpaksa tambah bajet bulanan utk membeli shampoo lebih...malah dpt menyelamatkan rumahtangga yg hampir musnah selepas terkena 'panahan' MAB.



Siapa Yang Boleh Makan MAB?

Semua golongan wanita yg berumur 18 thn keatas.So yg umur 18 th ke atas telah berkawin atau belum,janda/balu jg telah monopouse memang di syorkan makan MAB.Kandungan MAB bukan sahaja utk family planning/cegah kehamilan malah dpt merawat kesihatan dalaman wanita.Bagi anak dara jika tiada masalah apa2 tidak digalakkan mengambil MAB kecuali jika ada masalah senggugut atau period tidak menentu.
Back to top Go down
View user profile http://kedaijannah.com
jannatunnur

avatar

Number of posts : 21
Age : 36
id Penaja : ijam78
Registration date : 2008-08-26

PostSubject: Re: Maajun Anggun Bistari - Merancang keluarga sihatkan dan cantikkan badan   Fri Dec 19, 2008 11:22 am

Hubungi KedaiJannah.Com

Nurul Jannah Sulaiman

Tel : 0195701403
Email : nuruljannah.sulaiman@gmail.com


Pembayaran ke Akaun Berikut :

Pilihan 1.

Bank : CIMB bank
No. Akaun : 08150066450527
Penerima : NURUL JANNAH BINTI SULAIMAN


Pilihan 2.

Bank : Maybank
No. Akaun : 158284038025
Penerima : NURUL JANNAH BINTI SULAIMAN


Pilihan 3.

Bank : Bank Islam
No. akaun : 08013023276575
Penerima : NURUL JANNAH BINTI SULAIMAN

Kos Pos adalah RM 5.00 setiap tempahan tidak kira berapa banyak barang pun.

Sila ke mana-mana cawangan bank yang anda pilih ( Maybank / CIMB / Bank Islam Malaysia Berhad ) atau pun menggunakan khidmat perbankan online ( ) dan masukkan amaun pembelian ke nombor akaun yang tertera atas nama Nurul Jannah Binti Sulaiman. Anda juga boleh menggunakan mesin deposit tunai, pindahan akaun dari mesin ATM untuk membuat pembayaran.
Selepas anda membuat pembayaran, jangan lupa maklumkan kepada kami melalui emel di pembayaran@kedaijannah.com untuk mengelakkan kelewatan dalam pemprosesan.
Back to top Go down
View user profile http://kedaijannah.com
jannatunnur

avatar

Number of posts : 21
Age : 36
id Penaja : ijam78
Registration date : 2008-08-26

PostSubject: Re: Maajun Anggun Bistari - Merancang keluarga sihatkan dan cantikkan badan   Fri Dec 19, 2008 11:24 am

TEstimoni


Menyelesaikan masalah period tak datang (Setahun empat bulan sudah tidak period, ambil MAKJUN ni period datang semula)


Aurora dah selesai makan Makjun botol yang pertama. Hari terakhir makan ( ahad ), aurora dah period. Pecah puasa memula. Seronok sangat tengok period kuar cantik je.. alhamdulilah, takder la hitam atau berketul2. Hitam sesikit je.. Biasa. Darah pun cantik je rora tengok. Masuk hari ke2 puasa, dah takder. Kering. Tengahari kuar sikit je. Hari ke3 puasa, pun kering gak. Rasa nyesal lak tak puasa. Tapi dekat2 time nak buka, period datang balik. Banyak. Hari ke4 puasa, heavy flow. Hari ke5 puasa pun heavy flow. Sampai rora ingatkan rora tumpah darah. Cam darah hidup je rora tengok. Kat pad ada tanda darah kotor. Bila cuci pun ada sikit keluar berketul. Sikit sangat. Tapi kira standard darah period la sebab ada lendir juga. Hari ke6 puasa, hari ni rora masih period. Banyak. Darah kluar pun memang rora puas hati. Sejak 1thn 4bln yang lepas, inilah kali pertama rora mula datang period cam zaman anak dara dulu..

Terima kasih, . Alhamdulilah. Mudah-mudahan jamu sebegini dapat membantu lebih ramai wanita lain yang menghadapi masalah seperti rora. Harap dapat wariskan penghasilan jamu di pada generasi akan datang.


Menghilang jerawat & mencantikkan kulit

quote="r-weenz"]

ibuhazique wrote:
kak ..ma'jun ni panas so muka nnti naik jerawat ke dak...riso gaks kan kalo tang dalam ok tp muka naik jerawat lak..hehehe pudarlah penampilan nanti terutama nak dekat raya ni...
muka sya lak sensitif sikit..tp takder jerawat so takut kalo makan nanti jerawat timbul...sila jelaskan ye akak mekasih bebanyak...

nak mencelah tang jerawat nih......
agak2nya sbb makan MAKJUN ni kot kulit i makin jelita....
wajah makin licin.... kuang, kuang, kuang, perasan!!!!

eh, tp mmg rasa perubahan... sblm2 ni kerap gak jerawat ni naik.. dah macam2 produk kecantikan sy pakai. tah apa2 dah tepek kat muka nih.... sekali naik melata... kembo siam pun ada... lepas bersalin makan jamu bersalin kampung punya... pastu makan MAKJUN ni smpi skrg.... tp dok ler kata jerawat tu tak tumbuh langsung... adalah juga... tp x le smpi mencacatkan muka pun... secoit jer... biasalah kalau nk period tuh....

kalau betullah sbb Makjun
nih mmg TQ beri2much


just nak bgtau, ma'jun nie... bukan sajer bg ringankan badan malah penyakit resdung saya yg teruk dah berkurangan. dulu masa bg pagi ajer bersin, gatal muka, mata, hidung berair... kekadang tu lelangit pun gatal.
sejak makn ma'ajun nie... dah kurang x macm dulu lagi. sekarang baru mkn botol yg ke-2. Harap2 pas nie resdung saya beransur pulih..
so kpd sesiapa yg ader resdung & nak save budjet, mklah ma'jun nie... bukan sajer murah malah kita dpt pakej utk kesihatan dlm & luaran


menurun & mengawal berat badan

"kawan kawan semua.. actually i kira baru lagi ambik jamu ni.. dalam 3 bln kot.. tapi hasilnya boleh rasa dalam seminggu u ambik..

yang paling suka pasal jamu akak kita ni.. nafsu makan i dapat dikawal.. (tak tau la org lain.. sbb lain badan lain effect kot.. ) sekarang i dah turun badan 3kg.. dalam masa 3 bulan..

tq ya kak.. tu yang i order lagi sampai 3 botol... ari tu.."

....Pn. Sal



merawat keputihan

akum...
saya suka kat makjun kak nie..
baru sebulan ambik....pasal keputihan sudah hilang..
baru seminggu ambik keputihan dan bau2 hilang...
sudah habis botol ke 2 nie memang akan order lagik.. tq

.....Pn.Ye ye



kawal selera makan,bertenga,merawat keputihan

"Maajun ni memang beesssttt!
Selain dari kita gunakan untuk family planing, masalah org pompuan pun boleh settle gak. Saya baru guna 1 bulan tapi sudah nampak kesannya.

Nafsu nak makan tu memang boleh control, mungkin baru makan so x rasa kurang weight tapi banding masa nak ambik mercilon, nordett , asyik nak makan je. Sedar2 badan kembang.

Lepsa 2 minggu lebih makan terkezut juga pasal period datang lagi, tetapi lepas degar penjelasan kak, maybe hormon x stabil. Tapi yang membuat kan saya teruskan makan maajun ni coz....hubby puas hati....

Baby saya nka masuk 6 bulan, biasanya baby umur gini, malam2 memang kena berjaga, tapi lepas makan maajun ni rasa tidaklah penat @mengantuk sagat esoknya.

Yang paling suka, masalah keputihan langsung tidak ada, memang bersih!

So memang berbaloi, murah pun murah!"

...Pn. Wana




merawat keputihan/bertenga/keselesaan hubungan suami isteri

"saya pun teruja juga...tapi teruja nak bagi testimoni ....saya sudah makan maajun kak ni 2 bulan....alhamdulillah takde masalah...cuma mula2 makan dulu period kelam kabut sikit....tapi saya teruskan juga...cara makannya pun tidak susah...sama macam kita makan pil juga...lagi satu saya selalu tidur lewat malam sebab buat kerja rumah lepas anak2 tidor....dulu sebelum makan maajun memang hendak bangun pagi tu malas jer lebih2 lagi time tengah cuti sembahyang suboh suka sangat saya lajakkan bangun sampai pukul 7 pagi...pastu anak nak gi sekolah saya kalut sendiri ...tapi sekarang takde masalah lagi...bangun segar jer...

masalah keputih sudah takde....pasal hubungan degan suami pulak (ni mesti ramai yg nak tau)...kahkahkah ...bila dah gelak besar tu paham2 jerlah...memang mendapat pujian dari suami...jadi mana2 cik abang yang baca topik ni dan yg mana isteri2 makan perancang keluarga baik cepat berubah ke maajun kak ...tapi kenalah sabar yer...takkan makan baru seminggu dah nakkan kesan yg ketat"

...Pn. Fatina



mengekal bentuk badan/bertenaga/kejayaan merancang keluarga


"nak tolong promotekan lagi makjun kak ni.... boleh kan akak.... nak kasi up sikit!!!!

sekarang sudah masuk 8 bulan saya makan. alhamdulillah, dijamin tak menggemukkan... dah kembali langsing cam dolu2.... sudah dapat balik body idaman.............. yang penting takde geleber2 yg sungguh menyakitkan mata..............

saya mmg bangun kul 5pg everyday sebab tinggal di sg buloh keje kat kl. nak siapkan anak punya barang, makan sebab nak hantar ke pengasuh. balik sampai rumah sudah maghrib... nak prepare makan, kemas umah etc.... tapi saya tak pernah rasa letih, tidak bermaya..... hubby pernah kata, u tidak penat ke? tu ler.... rasa2nya sebab makjun ler... sebab saya tidak pernah makan jamu2 lain... hanya makjun.....

dan, alhamdulillah... tak ter'lekat' lagi sampai la ni............

tetang masalah wanita sumer settle! hubby pun puas hati........ tiada komplain pun apa2.................. lagi puji ada!!!

makjun kak memag POWER!!!!!"

....Pn. R-weenz
Back to top Go down
View user profile http://kedaijannah.com
jannatunnur

avatar

Number of posts : 21
Age : 36
id Penaja : ijam78
Registration date : 2008-08-26

PostSubject: Re: Maajun Anggun Bistari - Merancang keluarga sihatkan dan cantikkan badan   Fri Dec 19, 2008 11:24 am

Jom Ramai2 beli!!!
Back to top Go down
View user profile http://kedaijannah.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Maajun Anggun Bistari - Merancang keluarga sihatkan dan cantikkan badan   

Back to top Go down
 
Maajun Anggun Bistari - Merancang keluarga sihatkan dan cantikkan badan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Our Member's E-Shope :: BEAUTY & HEALTH :: Health-
Jump to: